En stor dag


I dag var en stor dag. Emmelies nya pojkvän skulle komma hit på söndagmiddag: slottsstek och till efterrätt äppelpaj med vaniljsås. Det visade sig vara en reko kille. Så nu behöver vi inte vara oroliga för vår lilla Emmelie längre. Det var också en stor dag på ett annat sätt: i dag skulle vi äntligen få Dagens Nyheter. Redan den 10 september beställde Jörgen en söndagsprenumeration på DN. Första veckan kom inte tidningen. Och inte andra. Och till slut inte heller den femte veckan. Trots att Jörgen varit i kontakt med DN flera gånger och de lovat att de pratat med distributören i Västerås och denne skulle till och med prata med budet. Förra söndagen skulle den femte tidningen ha kommit, men även den uteblev. Jörgen ringde DN på måndagen (man kan inte ringa om prenumerationsärenden på söndagar) och fick då veta att det var felupplagt från början i deras system. En söndagsprenumeration måste börja på en söndag, annars funkar det inte. Hur man nu ska kunna tajma in det när man beställer på DN:s hemsida… I dag skulle den sjätte tidningen ha kommit. Men den kom inte. I morgon ska Jörgen ringa DN. Och skicka ett argt mail. Fortsättning lär väl följa.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *